Centar za fizikalnu medicinu, regeneraciju i rehabilitaciju

Trebate pregled fizijatra, ortopeda ili fizikalnu terapiju? Dobrodošli u centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju poliklinike Life koji vode najbolji stručnjaci u Republici Hrvatskoj!

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju poliklinike Life nudi usluge kompletne obrade mišićno-koštanih oboljenja u smislu dijagnostike, pregleda, terapija i rehabilitacija te edukacija i prevencije. Naš stručni tim sastoji se od istaknutih stručnjaka specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije te ortopedije koji, primjenjujući suvremene metode i dijagnostičku opremu, predvode postupke dijagnostike, liječenja i rehabilitacije akutnih i kroničnih oboljenja lokomotornog sustava.

Postavljanjem dijagnoze po obavljenom pregledu od strane liječnika specijalista, utvrđuje se i plan liječenja te terapijskih postupaka, koji ovisi o utvrđenom zdravstvenom stanju te individualnim potrebama pacijenta, a provode ga specijalizirani fizioterapeuti s višegodišnjim iskustvom i profesionalnim priznanjima i to kroz procjene, utvrđivanja funkcionalnog statusa, planiranja, intervencije i evaluaciju.

Fizikalna terapija pruža usluge razvijanja, održavanja i obnavljanja maksimalne funkcionalne pokretljivosti i funkcionalne sposobnosti u svim životnim dobima. Osnovna zadaća i cilj fizikalne terapije je prepoznati i povećati mogućnosti pokreta kroz unaprjeđenje, prevenciju, tretmane i rehabilitacije.

Centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju poliklinike Life opremljen novim uređajima nalazi se u moderno uređenom prostoru na adresi Trpinjska 5A u Zagrebu. Naš stručni tim liječnika i fizioterapeuta riješit će Vaš problem u što kraćem roku na najbolji mogući način.

ZAŠTO FIZIKALNA MEDICINA I REHABILITACIJA U POLIKLINICI LIFE?

 • Najbolji specijalisti u Republici Hrvatskoj
 • Fizioterapeuti s višegodišnjim iskustvom i priznanjima
 • Suvremena medicinska oprema
 • Moderno uređen prostor u širem centru Zagreba s dodatnim sadržajima
 • Od dijagnoze do liječenja – sve na jednom mjestu!
 • Mogućnost fizikalne terapije i na uputnicu u sustavu HZZO-a

Cjenik

usluga fizikalne medicine

Naš tim

Upoznajte naše liječnike

Lejla Ćorić
dr. med., spec. neurolog, subspec. epileptologije
Doc. dr. sc. Vesna Herceg-Čavrak
prim. dr. med., prof. v.š., specijalist pedijatar, subspecijalist pedijatrijski kardiolog
Ivan Grgurev
dr.med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije
Tomislav Madžar
Doc.dr.sc., dr. med. , Specijalist medicine rada i športa
Tomislav Letilović
Kardiolog, Doc.dr.sc., dr.med.
Dejana Lučić
dr. med., specijalistica ginekologije i opstetricije
Natko Beck
dr. med., specijalist radiologije
Matija Marković
dr. med., specijalist kardiologije

 

Želite se naručiti na pregled ultrazvukom ili trebate savjet stručnjaka? Kontaktirajte nas na 01 209 9010 ili na info@poliklinika-life.hr i naš tim odgovorit će Vam u najkraćem roku.

  Pretplatite se na Newsletter


  O Nama

  Poliklinika Life je moderna, vrhunski opremljena Poliklinika u Zagrebu u kojoj najbolji stručnjaci brinu o Vašem zdravlju.

  Radno Vrijeme

  Pon - Pet: 8:00 - 18:00 pmSubota: 10:00 - 15:00 pmNedjelja: Zatvoreno

  Kontakti

  Telefon 01 2099 010Trpinjska 5A, 10000 ZagrebKako do nas?